Op zondag 21 augustus vindt de allereerste T-Pride plaats! Als Vitruvian varen wij natuurlijk mee in de botenparade. de T-Pride duurt van 1 uur 's middags tot vijf uur 's avonds en daarna is er een afterparty in de stad bij Café de Lollipop en Café Peanuts. Wil jij dit feestje ook bijwonen? En sta je het liefst op de boot in een plaats van aan de kade? Meld je dan nu aan om op de Vitruvian boot te staan! In het totaal hebben wij tien plekken. Meevaren kost 12,50. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wees er snel bij! VOL = VOL. 

 

13533239 989975474383862 1834118109427706004 n

Tijdens roze maandag op zoek naar een studentenfeestje? Dan moet je in Carpe Noctem zijn! Hier organiseren wij namelijk samen met IESN een feestje met een aantal goede dj's. Daarnaast is Carpe Noctem het goedkoopste qua drank in Tilburg! Zo heb je al een biertje voor maar 1,50! Dit feestje wil je natuurlijk niet missen, check dus snel ons FB-event voor meer informatie. Belangrijk info: 18+, legitimatie en studentenkaart verplicht.

 

Het televisieprogramma Hij is een Zij (KRO NCRV) volgt jongeren met genderdysforie tijdens hun transitie. Voor een eventueel nieuw seizoen zijn zij op zoek naar transgenders die hun verhaal willen vertellen. Door hen te volgen in het dagelijks leven hoopt het programma een beter inzicht te kunnen geven in hun leefwereld. hoe ervaar jij het om transgender te zijn?

In het nieuwe seizoen hopen ze naast de transitie ook aandacht te besteden aan andere thema's waar je tegenaan zou kunnen lopen tijdens het traject. Zoals worsteling met geloof, culturele achtergrond, geslachtverandering binnen een gezin met jonge kinderen of een kinderwens. Herken jij je in één van deze thema's of heb je een ander verhaal dat je met ons zou wilen delen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de redecatie van Hij is een Zij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 035-7508216

 

De jaarlijkse Vitruvian PubQuiz vind dit jaar plaats op 19 mei. De strijd om de titel zal dan om 10 uur losbarsten in Café Peanuts (Stadhuisstraat 19, Tilburg). Zorg er dus voor dat je d'r bij bent en meld je snel aan! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten voor de avond bedragen 2 euro voor leden en 3 euro voor niet-leden. Teams moeten uit twee personen bestaan. Je kan je ook alleen aanmelden, in dat geval koppelen we je aan iemand anders. Vergeet ook niet het FB-event hier te checken. 

 

Onze eerste borrel in Mei komt er weer aan. Zorg er dus voor dat je op 12 mei allemaal om half 10 in Café Peanuts (Stadhuisstraat 19, Tilburg) bent! Zoals gebruikelijk zal op de borrel bier en fris te verkrijgen zijn voor 2 euro en wijn voor 3 euro. Ben je (nog) geen lid? Ook dan ben je welkom! Mail van tevoren even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zorgen wij d'r voor dat je goed opgevangen wordt. Vergeet jezelf ook niet op 'gaat' te zetten bij ons FB-event!

 

21 april is het weer tijd voor onze Bi-Weekly Drink! Vanaf half 10 is iedereen welkom in Café Peanuts (Stadhuisstraat 19). Ben je nog geen lid? Stuur dan van tevoren even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorger d'r voor dat je goed opgevangen wordt! Je kan hier ons FB-event checken.