Deze keer is het weer tijd voor een themaborrel! Op 15 december draait het allemaal om kerst. Thema is versier elkaar. De bedoeling is dat iedereen een kerstdecoratie meeneemt en dan elkaar gaat versieren. vanaf half 10 zijn jullie welkom in Café Peanuts. De activiteitencommissie hoopt jullie allemaal dan te zien! FB-event

 

2016-11-24-14.59.30.jpg

Dit jaar vieren we weer Sinterklaas met Vitruvian! Iedereen is vanaf 20 uur welkom in het Duvelhok (St. Josephstraat 133) Het is de bedoeling dat je naar deze avond drie cadeautjes meeneemt (kosten maximaal 7,50 euro). Na de nodige drankjes en pepernoten zullen we dobbelen en zo de cadeautjes verdelen. Na verloop gaan we met zn alle naar de stad. Meld je aan via onze facebook event FB-event En hopelijk tot dan !.

 

Maandag 31 oktober is het Halloween maar Vitruvian gaat dit een paar dagen eerder vieren, op 28 oktober. Voor het eerst organiseert Vitruvian een Spooky Halloween Party. 

Tijdens dit Halloweenfeest zal er een Costume Contest zijn, dus kom in je meest spooky outfit. De beste, engste, leukste, meest "Halloweenige" look wint een leuke prijs!

Trek je engste kostuum aan en kom vanaf 22:00 met ons griezelen in Café Peanuts!

halloween


Op zondag 21 augustus vindt de allereerste T-Pride plaats! Als Vitruvian varen wij natuurlijk mee in de botenparade. de T-Pride duurt van 1 uur 's middags tot vijf uur 's avonds en daarna is er een afterparty in de stad bij Café de Lollipop en Café Peanuts. Wil jij dit feestje ook bijwonen? En sta je het liefst op de boot in een plaats van aan de kade? Meld je dan nu aan om op de Vitruvian boot te staan! In het totaal hebben wij tien plekken. Meevaren kost 12,50. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wees er snel bij! VOL = VOL. 

 

13533239 989975474383862 1834118109427706004 n

Tijdens roze maandag op zoek naar een studentenfeestje? Dan moet je in Carpe Noctem zijn! Hier organiseren wij namelijk samen met IESN een feestje met een aantal goede dj's. Daarnaast is Carpe Noctem het goedkoopste qua drank in Tilburg! Zo heb je al een biertje voor maar 1,50! Dit feestje wil je natuurlijk niet missen, check dus snel ons FB-event voor meer informatie. Belangrijk info: 18+, legitimatie en studentenkaart verplicht.

 

Het televisieprogramma Hij is een Zij (KRO NCRV) volgt jongeren met genderdysforie tijdens hun transitie. Voor een eventueel nieuw seizoen zijn zij op zoek naar transgenders die hun verhaal willen vertellen. Door hen te volgen in het dagelijks leven hoopt het programma een beter inzicht te kunnen geven in hun leefwereld. hoe ervaar jij het om transgender te zijn?

In het nieuwe seizoen hopen ze naast de transitie ook aandacht te besteden aan andere thema's waar je tegenaan zou kunnen lopen tijdens het traject. Zoals worsteling met geloof, culturele achtergrond, geslachtverandering binnen een gezin met jonge kinderen of een kinderwens. Herken jij je in één van deze thema's of heb je een ander verhaal dat je met ons zou wilen delen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de redecatie van Hij is een Zij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 035-7508216