Vertrouwenspersoon

Zit je met problemen of vragen over je seksuele geaardheid, seksuele identiteit, coming out of heb je andere LGBT gerelateerde vragen? Dan biedt Vitruvian jou hulp in de vorm van een vertrouwensgesprek. Je hoeft geen lid te zijn van Vitruvian om gebruik te maken van onze vertrouwenspersoon. Er is keuze uit een aantal verschillende vertrouwenspersonen. Je kunt kiezen tussen een man of een vrouw en tussen een gesprek in het Nederlands of in het Engels. Een gesprek duurt maximaal anderhalf uur, maar je kunt een vervolgafspraak maken wanneer nodig. De vertrouwenspersonen hebben een geheimhoudingsplicht en er zal geen informatie over je worden opgeslagen. Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld in de mail met welke van onze vertrouwenspersonen je graag een gesprek zou willen hebben.

Buddy

Ken je nog niemand bij de vereniging en durf je niet alleen naar onze borrels of activiteiten te komen? Dan kun je ook een afspraak maken met één van onze vertrouwenspersonen. Je kunt dan eerst eens koffie drinken of uitgaan met hem/haar om elkaar beter te leren kennen en daarna samen eens naar één van onze activiteiten komen. Je kunt contact met ze opnemen door een mail te sturen naar [email protected].

Voorlichting 

Wil je voorlichting op het gebied van LGBT? Mogelijk kunnen wij dit geven. Mail wanneer, waar en voor wie en eventueel over wel specifiek onderwerp naar [email protected] en dan zullen wij kijken wat er mogelijk is.