Word Lid!

Inschrijven

Om lid te worden van Vitruvian kun je het inschrijfformulier hier downloaden, invullen en afgeven bij een van de bestuursleden tijdens één van onze activiteiten. Je kunt het fomulier ook opsturen naar of afgeven bij onze secretaris, het adres is Besterdring 6, 5014HL Tilburg, of het mailen naar [email protected]. De contributie bedraagt €15,- per jaar en dient overgemaakt te worden naar NL21 RABO 0302099581 tnv. Vitruvian, onder vermelding van je naam en ‘Vitruvian Contributie’. Je kunt op elk moment van het jaar lid worden. Het lidmaatschap staat open voor alle studenten die in Tilburg of omstreken studeren. Het is dus niet verplicht dat je een student van Tilburg University bent. Door lid te worden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Download het Nederlandse inschrijfformulier hier.

Uitschrijven & Alumnilidmaatschap

Uitschrijven doe je door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld je naam en geboortedatum. Je kan als je afgestudeerd bent jouw lidmaatschap ook omzetten naar een alumnilidmaatschap. Dit lidmaatschap kost slechts een tientje per jaar en je bent dan nog steeds welkom op al onze activiteiten.

Donateurschap

Draag je Vitruvian een warm hart toe? Dan kan je vanaf nu donateur worden. De minimale bijdrage om donateur te worden is twintig euro per jaar, meer geven mag natuurlijk ook. Je kan als individu donateur worden, maar ook als bedrijf. Om je aan te melden als donateur dien je een email te sturen naar [email protected].