Actief Worden

Actief worden in een van de commissies van Vitruvian? Mail dan naar bestuur@vitruviantilburg.nl. Hieronder zie je een overzicht van de commissies waarvoor wij nog leden zoeken. Interesse in meerdere commissies? Sommige commissies zijn ook gemakkelijk met elkaar te combineren, geef dit dan dus gewoon even aan!

Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van verschillende sociale activiteiten. Zo zorgt deze commissie aan het begin van het jaar voor het kennismakingsweekend en organiseert zij de jaarlijkse PubQuiz. Daarnaast zal zij enkele borrels omdopen tot themafeestjes. Natuurlijk zorgen zij voor nog vele andere sociale activiteiten. Houd jij wel van een feestje en ben je sociaal aangelegd? Dan is de activiteitencommissie mogelijk iets voor jou!

Promotiecommissie

De promotiecommissie van Vitruvian is er speciaal om Vitruvian op de kaart te zetten bij studenten in Tilburg en daar buiten! De commissie probeert door het jaar heen aan ander studenten te laten zie hoe leuk, interessant en gezellig het is om lid te zijn van Vitruvian. Zo helpt de commissie mee tijdens de TOP-week om zo nieuwe leden aan te trekken. Daarnaast heeft de promotiecommissie ook alle vrijheid om leuke acties te bedenken. Ben jij enthousiast, gezellig en spontaan? Dan is de Promotiecommissie misschien wel wat voor jou!

Symposiumcommissie

Vitruvian is meer dan alleen maar sociale activiteiten. Door het jaar heen worden ook meerder symposia georganiseerd. Zo heeft afgelopen jaar een symposium plaatsgevonden over transgenders en LGBT’ers in de sport. Komend collegejaar is het de bedoeling dat de Symposiumcommissie hier zorg voor gaat dragen. Als symposiumcommissie probeer je meerdere lezingen per jaar te organiseren. Je kijkt hierbij naar de gewenste vorm, bijv. officieel symposium of pub lecture, een geschikte locatie en goede sprekers. Daarnaast is de symposiumcommissie ook verantwoordelijk voor inhoudelijke evenementen in samenwerking met derden, zoals de Gender Unlimited reeks van afgelopen jaar.

Voorlichter

Verstand van zaken? En niet op je mond gevallen? Dan is de functie van voorlichter mogelijk iets voor jou. Als voorlichter zal je ingezet worden om aan jongeren, zowel scholieren als studenten, LGBT voorlichting te geven. Het is noodzakelijk dat je hiervoor sterk in je schoenen staat. Niet iedereen zal altijd even positief reageren. Tegelijkertijd is het echter wel een functie waaruit je gelukkig een heleboel voldoening kan halen.